Procesbegeleiding op maat van teams en organisaties


Scholen, schoolgemeenschappen en teams zijn continu in beweging. Ze worden uitgedaagd en dienen zich voortdurend aan te passen bij nieuwe wendingen. Soms gaat die ontwikkeling vanzelf, soms helpt het om bepaalde processen extern te laten begeleiden. Learning Path wil dit graag samen met jullie doen. 

Learning Path zorgt voor een goede balans tussen praten en doen. We zetten hard in op emotionele veiligheid. Dit is een belangrijke voorwaarde die vervuld moet zijn voor je als team verder wil ontwikkelen. We gaan veel “in actie(viteit)” met de groep en maken ruimte voor reflectiemomenten van waaruit nieuwe inzichten kunnen ontstaan. We houden de energie hoog door humor, fun, ontspanning en diepgang met elkaar af te wisselen. 

We begeleiden teams tijdens hun zoektocht naar een betere versie van zichzelf. Learning Path vertrekt hierbij vanuit verwondering, talenten en groeikansen. Daarnaast gaan we lastige situaties niet uit de weg en maken we ongemakken, onzekerheden en kwetsbaarheden zichtbaar in het team. Zo helpen we teams om tot (nieuwe) inzicht(en) te komen en zelf de motor te worden van verandering. 

 

Duur van een begeleiding

Iedere groep heeft een eigen cultuur met groepsnormen,  -waarden en ontwikkelingsnoden. Daarom passen wij ons aanbod aan aan jouw specifieke situatie. Hiervoor hebben we best een verkennend gesprek waar we de leer- en ontwikkelingsnoden bespreken, tijdsinvestering en budget op elkaar afstemmen. 
Hiervoor mag je vrijblijven contact opnemen met Learning Path (info@LearningPath.be)

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid?
Learning Path
Organisatie

Ontdek ook