Andermaal: Kookboek, opleiding en educatief materiaal


Vegetarisch eten zit in de lift. Gezonde en duurzame voeding wordt steeds belangrijker en steeds meer consumenten kiezen voor vegetarische of plantaardige producten. Niet alleen in de supermarkt, maar ook vaker op restaurant.

BOS+ en ProVeg ontwikkelden een kookboek en een uitgebreid aanbod aan educatieve tools om in de klas te gebruiken. Daarnaast wil BOS+ chefs van de toekomst inspireren met een andere manier van koken. De opleiding wordt dit jaar begeleid door topchef Pieter-Jan Lint en geeft leerkrachten inzicht in de basis van de plantaardige keuken.

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid?
BOS+
Organisatie

Ontdek ook