Wereldkeuken: Samen een hapje bereiden


De workshop start met een korte introductie over het land waar het hapje vandaan komt. Vervolgens overloopt de lesgever stap voor stap de ingrediënten en er wordt kort ingegaan op elk gebruikt product. Daarna krijgt elke leerling de kans om met de ingrediënten aan de slag te gaan.

De landen waaruit gekozen kan worden: Maghreb (Marokko, Tunesie en Algerije), India, Albanie, Turkije en Malawi. Andere landen mogelijk indien één maand op voorhand aangevraagd.

Bepaalde hapjes zijn erg typerend voor een cultuur en geven daarom op ludieke wijze een kijk op een bepaalde cultuur.

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid?
Kwasa Kwasa vzw
Organisatie

Ontdek ook